Sausainiai „Biskvitas šokolade“
Jei pirmą biskvito, aplieto šokolado glazūra, kąsnelį atsikandote iš smalsumo, nes akį labai traukė sluoksniuotas, džemu perteptas pyragaitis, tai antrą – norėdami pasigardžiuoti! Kąsnelis po kąsnelio ir nepamatyti, kaip nuo stalo dingsta ši saldi kasdienybės puošmena. Švenčių stalui galėtume supjaustyti Jūsų pageidaujamos formos kąsneliais.
Sausainis „Gėlytė“
Pirmasis kepyklos sausainis, suformuotas rankomis vienos iš pirmųjų mūsų kepėjų pagal receptą, kuri ji atsinešė atėjusi dirbti pas mus! Nuo to laiko, jau daugiau nei dvidešimt metų, „Gėlytės“ forma nepasikeitė. Sausainių niekaip kitaip ir nevadiname, tik – kepėjos Danutės gėlytės! Pabarstytos cukrumi bei cinamonu jos mėgstamos ištisus metus.
Keksiukai su kakava
Marmuriniai keksiukai – tikras siurprizas! Kepame su jogurto, šokoladiniu, vanilės, obuolių, aviečių, braškių, kokosiniu, citrinos įdaru ar šokolado gabaliukais. Puošiame baltu arba šokoladiniu glaistu ir skaičiukais, širdutėmis ar gėlytėmis. Kokius išsirinksite, tokius ir iškepsime! Vis tie patys, bet visuomet vis kitokie šie keksiukai – siurprizai.
Sausainiai „Pirklio piršteliai“
Kodėl pirklio? Pasakysime atvirai - nežinome, bet kai prieš keletą metų kepėjos sukūrė šį sluoksniuotos tešlos su citrinos įdaru ir aguonomis receptą, mikliai susuko jų pirštai šiuos sausainius. Gal iš čia ir pavadinimas – miklūs kaip pirklio piršteliai. Saldu ir gaivu.
Sausainiai „Plikyti su įdaru“
Sausainiai gruoblėtu paviršiumi, bet saldžiu vidumi – sviestinis kremas, pagardintas brendžiu ir vanile, ištirpsta vos atsikandus.
Sausainiai „Pramoga“
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su maskarpone ir varške – dar vienas kepėjų kūrinys. Formos ieškota tokios, kad būtų ne tik gražu akiai, bet ir greita bei lengva sulankstyti. Bruknė ant trikampio viršaus – kuklus kepėjų rankų darbo akcentas. Sausainius ne tik lankstyti, bet ir valgyti – tikra pramoga.
Sausainiai su jogurtu
Lengvai banguotas kraštelis – šių sausainių su jogurtu ir juodųjų serbentų įdaru išskirtinis bruožas. Paviršius cukruotas, šiek tiek žvilga, sausainis lūžta vos prisilietus – skalsu ir norisi daugiau.
Suktukai
Iš pirmo žvilgsnio suktukai neatrodo saldūs, tačiau neapsigaukite - jie slepia ir daugiau paslapčių. Lazdelės sukamos iš tešlos su sezamo, saulėgrąžų ir sėmenų sėklomis, apibarstomos ruduoju cukrumi, kuris kepamas dar labiau paruduoja, o sėklos dar labiau išryškėja. Saldus sėklų suktinis.
Žagarėliai
Jei dar neišsirinkote mėgstamiausių iš mūsų kepinių, paragaukite žagarėlių! Traškūs ir trapūs į namus ar svečius keliauja garbingiausioje vietoje – dažniausiai ne krepšyje, o rankose, taip, kaip ir priklauso aukštos kokybės gaminiui. Žagarėlius kepame jau ilgai, ir dar tiek pat žadame juos kepti. Ir visad tik aukščiausios kokybės.
Plokštainis „Naujiena“
Vis nepasenstanti „Naujiena“ - nuo pat pirmos dienos ir jau daugiau nei dvidešimt metų mūsų kepykloje kepamas plokštainis. Vanilinis biskvitas, sviestinis kremas su kakava, aplietas šokoladine glazūra – kepyklos klasika, kaskart vis nauja, o kai kam gal vis dar ir naujiena.
Pyragaičiai su karamele ir lazdyno riešutais
Lazdyno riešutų ir migdolų biskvitas, perteptas karamele ir apibarstytas skaldytais lazdyno riešutais – argi ne darnus mišinys? Mes kepame su aukščiausios kokybės riešutais, bet ne tik dėl jų apsalus širdis. Karamelė – ji smagurių džiaugsmas ir kiekvieno kepėjo svajonė.
Tortas „Kleopatra“
„Vieną kartą paragavę prisiminsite ilgam!“ Taip šį skonį apibūdina tie, kurie jau dešimt metų įvairiausioms progoms užsako tortą mūsų kepykloje. Receptą tobulinome tiek, kol jis tapo mūsų kepyklos pasididžiavimu. Šokoladinis ir vanilinis biskvitas, perteptas migdolų pasta su karamele ir pagardintas kremu su obuolių gabaliukais.
Plokštainis su braškėmis
Plokštainis su braškėmis